Ndërlidhjet

ALMATI – KAZAKISTAN


Gripi i shpezëve, i cili fillimisht u shfaq në veri të Kazakistanit, duket se po përphapet dhe në pjesë të tjera të vendit. Zona e parë e infektuar në Kazakistan ishte kufi me Rusinë e cila tashmë është prekur nga ky virus.
XS
SM
MD
LG