Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Bajram Kosumi, zëvendëskryeadminsitratori i Kosovës Larry Rosin dhe ministri i Kthimit Sllavisha Petkoviq gjenden në kampin e Plemetinit, në Obiliq, ku do të vënë gurthemelin e 36 banesave për banorët e kampit.
Që nga vitit 1999 aty janë të strehuar pjesëtarët e komuniteteve rome, ashkalinje dhe egjiptase. Më vënien e gurthemelit fillon realizimi i premtimit të UNMIK-ut dhe institucioneve të Kosovës për mbylljen e kampit i cili nga kryeadministratori, Soren Jessen Petersen është quajtur “turpi i Kosovës”.
XS
SM
MD
LG