Ndërlidhjet

TIRANË


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Shqipëri ka vendosur që më 21 gusht të përsëriten zgjedhjet në zonat zgjedhore nr. 2, 64 dhe 90.
Kryetari i KQZ Ilirian Celibashi, tha se nuk do të ketë ndryshime në fletët e votimit përveç elementëve të sigurisë, të cilat do të dallohen nga fletët me të cilat u votua më 3 korrik.
Sipas tij, ndryshime do të ketë në anëtarët e Komisioneve Zonale, duke patur parasysh problemet që u shkaktuan prej tyre gjatë numërimit të votave.
XS
SM
MD
LG