Ndërlidhjet

AMMAN


Familja e ish diktatorit irakien Saddam Hussein tha se i ka lëshuar të gjithë anëtarët e ekipit mbrojtës, dhe se prej tash do të bashkëpunojë vetëm me një avokat irakien.
Në deklaratën e familjes, të nënshkruar nga Raghad, e bija e Saddamit, thuhet se avokatët e huaj e kanë shfrytëzuar pozitën e tyre për "interesa që nuk janë të ndërlidhura me rastin".
Saddami gjendet në paraburgim amerikan, në pritje të gjykimit për krime kundër njerëzimit.
XS
SM
MD
LG