Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të sotme shqyrton versionin e dytë të planit për decentralizimin e pushtetit vendor.
Ky plan pason udhëzimin administrativ të shefit të UNMIK-ut Soren Jessen Petersen, për formimin e komunave të reja me më shumë njësi kadastrale dhe me më shumë përgjegjësi, se që ishte paraparë në versionin e parë të planit.
XS
SM
MD
LG