Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës e ka miratuar sot variantin B të planit për reformën e pushtetit lokal, i cili parasheh që një njësi provuese komunale të ketë më shumë zona kadastrale apo më shumë fshatra. Ministri i pushtetit lokal, Lutfi Haziri, tha sot se ky ndryshim është bërë për shkak të kërkesave të përfaqësuesve të serbëve të Kosovës dhe për shkak të urdhëresës administrative të UNMIK-ut që parasheh një apo më shumë zona kadastrale.
XS
SM
MD
LG