Ndërlidhjet

TIRANË


Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim ka miratuar 250 milionë dollarë kredi për 20 projekte në Shqipëri. Projektet në fjalë lidhen me përmirësimin e rrugëve, infrastrukturës së sistemit energjitik dhe biznesin privat. Ky i fundit do të marrë 49% të fondeve të dhëna.
XS
SM
MD
LG