Ndërlidhjet

TEHERAN


Nga kolera në Iran kanë vdekur tre persona, ndërsa më se 100 vetë janë të sëmurë në disa rajone të këtij vendi. Në vendin Kom, në Iranin qendror, kolera ka prekur më tepër se gjysmën e të sëmurve ndërsa 28 raste janër aportuar në rrethinat e Teheranit. Zyrtarët iranianë u kanë tërhequr vërejtjen banorëve në Kom që tu shmangen kontakteve me personat e jashtëm, e veçanërisht me pelegrinët nga Afganistani dhe Iraku,, që e vizitojnë këtë qytet, i cili është qendër teologjike e Iranit.
XS
SM
MD
LG