Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit sot i ka vazhduar mandatin misionit të Kombeve të Bashkuara në Irak edhe për një vit. Ky mision përbëhet nga 344 persona ndërkombëtarë dhe 472 vendës. Ambasadori amerikan në Kombet e Bashkuara, John Bolton tha se kjo është një shenjë pozitive për zhvillimet në Irak dhe për bashkëpunimin në Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG