Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë po zhvillohet takimi mes përfaqësuesve të vendeve të Grupit të Kontaktit dhe zëvendësshefit të UNMIK-ut Larry Rosin. Zhvillimet e fundit në Kosovë, përmbushja e standardeve dhe situata politike janë në qendër të takimit.
XS
SM
MD
LG