Ndërlidhjet

HAGË


Me paraqitjen e Muharrem Ibrajt, dëshmitari i parë i mbrojtjes, që është shqiptar i Kosovës, para Tribunalit të Hagës ka rifilluar në mëngjes gjykimi i ish- presidentit jugosllav Sllobodan Millosheviqit, i akuzuara për krime lufte në Kosovë dhe Kroaci dhe gjenocid në Bosnje.
Ibraj ka qenë shef i sigurimit lokal, i formuar nga qeveria e Serbisë në komunën e Gjakovës në mes të vitit 1998 deri në qershor të vitit 1999.
XS
SM
MD
LG