Ndërlidhjet

MITROVICË


Në pjesën veriore të Mitrovicës sot është bërë bartja e kompetencave mbi stacionin policor nga policia e administratës ndërkombëtare tek pjestarët e Shërbimit Policor të Kosovës. Komandanti deritashëm i këtij stacioni Rogjer Filips ka theksuar se policët dhe eprorët e SHPK- se janë të ushtruar mirë për kryerjen e detyrave të tyre, ndërkaq që policia e UNMIK-ut tashmë do të kalojë në fazën e mbikëqyrjes së Shërbimit Policor të Kosovës.
XS
SM
MD
LG