Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ambasadori norvegjez Kai Eide, i ngarkuar për të bërë vlerësimin e shkallës së përmbushjes së standardeve në Kosovë, ka shprehur sot pakënaqësi dhe zhgënjim lidhur me përparimin e arritur në Kosovë. Shqetësimet e mia, tha Eide nuk dallojnë nga ato që i ka shprehur Grupi i Kontaktit dhe Javier Solana.
Në anën tjetër përfaqësuesit e institucioneve të Kosovës thanë se presin vlerësime pozitive nga Eide, me cka sipas tyre do të hapej mundësia e diskutimeve për zgjidhjen e statusit të Kosvës.
XS
SM
MD
LG