Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Kosovë ka qëndruar komandanti i forcave të bashkuara të NATO-së me seli në Napoli, admirali amerikan Harry Ulrich. Ai ka takuar zyrtarë më të lartë ndërkombëtarë, pastaj ambasadorin Kai Eide, kryeministrin Bajram Kosumi dhe komandantin e TMK-së gjeneralin Agim Cekun.
Ulrich ka thënë se kishte ardhur në Kosovë për të siguruar popullin dhe qeverinë e Kosovës për përkushtimin e NATO-së për Kosovën.
XS
SM
MD
LG