Ndërlidhjet

KËLN\GJERMANI


Në adresimin e tij të parë më të madh gjatë vizitës së tij në Gjermani, Papa Bendikti XVI ka qëndruar në një barkë lumi dhe u ka dërguar përshëndetje popujve nga lindja, që nuk janë të krishterë. Papa Bendikti i është drejtuar masës në gjuhë të ndryshme, që i ka mësuar në karierrën e tij të gjatë në Vatikan. Papa do të kalojë 4 ditë në Këln, në Kongresin e Ditës Botërore të të Rinjve.
"Takimi me kaq shumë të rinj është shenjë e vitalitetit të kishës. Jam i lumtur që jam mes të rinjve dhe me vullnetin e Zoti të përkhraë fatin e tyre dhe të jetësojë shpresat e tyre", tha Papa Bendikeit i XVI, me të arritur në Gjermani.
XS
SM
MD
LG