Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara kanë refuzuar ftesën e presidentit të Rusisë, Vlladimir Putin, për paraqitjen e një afati kohor për tërheqjen e trupave të jashtme nga Iraku.
Zëdhënësi i depratamentit amerikan të shtetit Sean McCormack ka përsëritur qëndrirmin e presidentit Bush se paraqitja e afatit për tërheqje do të motivonte terroristët:
"Mendoj se presidenti Bush ka bërë shumë të qarta pikëpamjet tona sa i përket ndihmës në siguri për irakianët. Kur irakianët të rrisin aftësitë e tyre, ne dhe forcat shumëkombëshe do të jemi të gatshëm që të tërhiqemi", tha McCormack.
XS
SM
MD
LG