Ndërlidhjet

TEL AVIV


Një shpërthim ka ndodhur afër një aeroporti në qytetin bregdetar të Eliatit. Incidenti ndodhi pak kohë pas një shpërthimi tjetër që ndodhi afër limanit të Aqabas në Jordani, ku ishin ankoruar dy anije të marinës amerikane.
Nuk janë raportuar dëmet e shkatuara. Qyetet Aqaba dhe Eliat janë të pozicionuara përballë njëra- tjetrës në gjirin e Detit të Kuq dhe ndahen me vetëm 15 kilometra.
XS
SM
MD
LG