Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

GJAKOVË


Në aeroportin ushtarak afër Gjakovës, që është nën kontrollin e forcave italiane të KFOR-it, sot është mbajtur një ushtrim ushtarak që synonte demonstrimin e aftësive të misionit të paqeruajtësve në mbrojtjen dhe ruajtjen e monumenteve kulturore-historike në Kosovë.
Me këtë rast, pjesëtarët e KFOR-it kanë demonstruar paisjet më bashkëkohore për ndaljen e trazirave eventuale e që do kishin për qëllim dëmtimin e objekteve kulturoro-historike.
XS
SM
MD
LG