Ndërlidhjet

ZAGREB


Policia kroate tha se ka arrestuar një grup prej 44 imigrantësh ilegalë, shqiptarë të Kosovës dhe Shqipërisë, afër qytetit lindor kufitar të Vinkovit.
Grupi kishte kaluar kufirin e Serbisë në këmbë, ku trafikantët po i prisnin që t'i fusin ata në Kroaci.
Policia tha se imigrantët janë kapur në dy furgona, që voziteshin nga kroatë, një nga ta është arrestuar ndërkaq të tjerët janë në arrati.

.

XS
SM
MD
LG