Ndërlidhjet

BERN


Autoritetet zvicerane po evakuojnë pjesë nga qyteti i Brenzit, dersa shifra te vdekurve nga vërshimet në Evropë është ngritur në 43. Më e godituar ka qenë Rumania me 31viktima. Në Austri, Bullgari, Gjermani dhe Zvicër shifra e të vdekurve është 12, ndërsa pjesa me e madhe e vendeve mbetet nën ujë.
Në anën tjetër uragani Ketrina, që ka goditur shtetin amerikan të Floridas ka vrarë të paktën 3 persona ndërsa ka lënë 1.5 milionë njerëz pa energji elektrike.
XS
SM
MD
LG