Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Peteresen ka thënë se status qoja e 6 viteve të kaluara në Kosovë nuk është më e qëndrueshme. Para ministrave të jashtëm të vendeve nordike dhe baltike, Jessen Petersen, ka thënë se zbatimi i standardeve nuk do të ndërpritet me zgjidhjen e e statusit, njoftohet në një komunikatë të UNMIK-ut.
"Standardet do të mbesin prioritete gjatë dhe pas bisedimeve për statusin, pasi ato paraqesin vlera evropiane, dhe do të përmbushin aspiratat e Kosovës për integrim në BE", citohet të ketë thënë Petersen.
XS
SM
MD
LG