Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kongresi amerikan dhe Shtetet e Bashkuara në përgjithësi do të vazhdojnë të luajnë një rol vendimtar në përkrahjen e Kosovës drejt qëllimit të saj për pavarësi e liri, ka deklaruar sot në Prishtinë kongresmeni amerikan Dahna Rohrabacher.
"Liria dhe pavarësia e Kosovës nuk mund të vihen në pikëpyetje. Por, pyetja e vetme është tash se si dhe kur do të përmbushet kjo cështje brenda një afati sa më të shkurtër", tha Dahna Rohrabacher.
Ai i ka bërë këto komente gjatë një takimi me kryetarin e Kuvendit të Kosovës Nexhat Daci dhe me Komisionin Parlamentar për Marrëdhënie me Jashtë.
XS
SM
MD
LG