Ndërlidhjet

BERN


Mijëra vullnetarë po punojnë së bashku me ekipet e shpëtimit për të pastruar mbeturinat e lëna nga vërshimet që nga Berna e deri në Bukuresht. Vërshimet vetëm Zvicrës i kanë shkaktuar më shumë se 1 miliardë dëme materiale.
Qindra njerëz janë kthyer në shtëpitë e shkatërruara nga vërshimet në Zvicër dhe në pjesët tjera të Evropës Qendrore dhe në Ballkan, ku rrebeshët e shiut mbytën më shumë se 40 persona në javën e kaluar.
XS
SM
MD
LG