Ndërlidhjet

SOÇI


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin i ka nënvizuar lidhjet ekonomike në rritje të vendit të tij dhe Italisë gjatë bisedimeve me kryeministrin Silvio Berlusconi.
"Marrëdhëniet tona tregtare dhe ekonomike po zhvillohen pozitivisht. Në 6 muajt e parë të vitit, i shtuam lidhjet për 55% krahasuar me periudhën e njëtjët ë vitit të kaluar. Ky është rekord i Rusisë në marrëdhëniet me vendet e zhvilluara industriale", tha Putin.
Dy udhëheqësit e diskutojnë edhe bashkëpunimin në sektorët e telekomunikimeve dhe të gjithësisë.
XS
SM
MD
LG