Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në ditën ndërkombëtare të personave të zhdukur, shefi i Misionit të Kombeve të Bashkuara Soren Jessen Petersen dhe zëvendëskryeministri i Kosovës Adem Salihaj kanë vizituar familje shqiptare dhe serbe që kanë persona të zhdukur. Petersen dhe Salihaj i kanë siguruar ata që nuk do të kursehet asnjë përpjekje e institucioneve për të ndihmuar familjarët që të përballen me tragjeditë e humbjes së më të dashurve.
XS
SM
MD
LG