Ndërlidhjet

HAGË


Prokuroria e Tribunalit të Hagës ka kërkuar në paraqitjen e fjalës përfundimtare dënime prej 15- 20 vjet burg ish pjesëtrët e UÇK-së Fatmir Limaj, Haradin Balaj dhe Isak Musliun, të akuzuar për krimem lufte.
Prokuroria ka kërkuar nga trupi gjykues që në bazë të provave të paraqitura gjatë procesit, të shpallen fajtorë të tre të akuzuarit, dhe Fatmir Limajt t'i shqiptohet dënimi prej 20 vjet heqje lirie, Haradin Balajt me 18 vjet, ndërsa Iska Musliut 15.
Ndërkohë, mbrojta e të akuzuarve, thotë të kundërtën e asaj që thotë prokuroria.
XS
SM
MD
LG