Ndërlidhjet

TIRANË


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shpalli Partinë Demokratike fituese të zgjedhjeve parlamentare të 3 korrikut. 60 ditë pas zgjedhjeve KQZ-ja miratoi listën e fituesve në proporcional, listën e fituesve në mazhoritar si dhe 40 emrat e deputetëve, që do te marrin mandatin nga lista shumeemërore.
Po sot pritet që presidenti Alfred Mojsiu të caktojë datën e mbledhjes së parlamentit të ri.
XS
SM
MD
LG