Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë u mbajt ceremonia e ndërrimit të komandës së forcave paqeruajtëse të NATO-së në Kosovë. Gjenerali i deritashëm francez Iv de Kermabo ia dorëzoi detyrën e komandantit të KFOR-it gjeneralit italian Giuseppe Valotto. Ceremonia u udhëhoq nga komandanti i NATO-s për Evropën Juglindore admirali amerikan Harry Ulrich. E pranishme ishte edhe ministrja franceze e mbrojtjes Michelle Alliot Marie dhe personalitete tjera ndërkombëtare dhe vendëse. Në ceremoni mori pjese edhe shefi i shtatmadhorisë së ushtrisë serbo-malazeze gjenerali Dragan Paskash.
XS
SM
MD
LG