Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Bashkëpunimi i Kroacisë dhe Serbisë e Malit të Zi me Tribunalin e Hagës ende nuk është i plotë, ka thënë kryeprokurorja Carla del Ponte.
"Kroacia dhe Serbia e Mali i zi, bashkëpunojnë me Tribunalin falë presionit ndërkombëtar", ka thënë Del Ponte.
XS
SM
MD
LG