Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria maqedonase ka pranuar sot Marrëveshjen për Tregti të Lirë me Kosovën, një muaj pasi Prishtina filloi zbatimin e kësaj Marrëveshje. Kjo marrëveshje është nënshkruar nga zv/kryeministri i Maqedonisë, Minço Jordanov dhe kryeadministratori i Kosovës, Soren Jesen Petersen. Hyrja në fuqi e marrëveshjes, do të vijojë pas ratifikimit të saj në Kuvendin e Maqedonisë, kanë bërë të ditur autoritetet e Shkupit.
XS
SM
MD
LG