Ndërlidhjet

NJUPORT


Ministrat e jashtëm të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian po diskutojnë aktualisht për Kosovën në takimin jozyrtar që po zhvillohet në Njuport të Britanisë së Madhe. Britania e Madhe si drejtuese e rradhës së Unionit ka kërkuar nga vendet anëtare që të japin mendimin e tyre rreth zhvillimeve në Kosovë dhe mundësisë së hapjes së bisedimeve për statusin. Eurokomisioneri Javier Solana do t'i informojë pjesëmarrësit rreth takimit të tij me ambasadorin Kai Eide.
XS
SM
MD
LG