Ndërlidhjet

BESLAN


Nënat e fëmijëve që e humbën jetën në pengmarrjen e shkollës në Beslan para një viti, kanë mbërritur në Moskë për t'u takuar me presidentin Putin.
Kryesuesja e nënave të Beslanit Susanna Dudiyeva, tha se nga Putini nënat do ta kërkojnë të vërtetën rreth asaj që ndodhi në Beslan.
"Do të bisedojmë për masat që duhej ndërmarrë që gjithë fajtorët të ndëshkohen, kurse atë të na tregojnë neve dhe mbarë botës, të vërtetën rreth asaj që ndodhi në Beslan", tha Dudiyeva.
XS
SM
MD
LG