Ndërlidhjet

PRISHTINË


I dërguari i Sekretarit të Përgjithshëm të Kombeve të
Bashkuara për të bërë raportin vlerësues lidhur me përmbushjen e standardeve në Kosovë, ambasadori Kai Eide ka takuar sot ndaras kryetarin e Kuvendit të Kosovës, Nexhat Dacin dhe kryetarin e partisë politike “Ora”, Veton Surroin. Eide ka kërkuar punë të përbashkët të pozitës dhe opozitës në përmbushjen e
standardeve dhe veprime unifikuese të spektrit politik kosovar në prag të bisedimeve për statusin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG