Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës i ka dhënë 500 mijë dollarë ndihmë për të goditurit nga uragani Katrina në Shtetet e Bashkuara, ka thënë sot kryeministri Bajram Kosumi. Zoti Kosumi ka thënë se "qeveria dhe populli i Kosovës kurrë nuk do ta harrojnë ndihmën që populli amerikan i dha Kosovës".
Ai mëtutje u shpreh se kjo "është shumë e vogël, por paraqet dëshirën tonë të madhe për ta ndihmuar popullin amerikan në këtë periudhë të vështirë". Kjo shumë do ti jepet Kryqit të Kuq amerikan.
XS
SM
MD
LG