Ndërlidhjet

PRISHTINË


Autoritetet në Kosovë kanë hapur një qendër
për t'u ndihmuar viktimave të dhunës familjare dhe trafikimit të qenieve njerëzore. Vikatimave do t'iu mundësohet qasja në shërbiemt juridike dhe përkrahje tjetër e nevojshme për to në Kosovë, thuhet në një deklaratë të UNMIK-ut.
Qendra po ashtu do të shërbejë si burim i koordinimit të ndihmës për viktimat e krimeve.
XS
SM
MD
LG