Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen, ka nënshkruar një rregullore, e cila parashikon mbrojtjen e të drejtave të aviopasagjerëve, në rast se vonohet aeroplani, anulohet fluturimi, ose edhe u mohohet hyrja në aeroplan. Nëse shkilen këto të drejta, sipas rregullores kompania e cila operon fluturimin, është e detyruar t’u ofrojë kompensim material dhe asistencë udhëtarëve.
XS
SM
MD
LG