Ndërlidhjet

STRASBURG


Britania, që po e kryeson presidencën e radhës të Bashkimit Evropian, tha se shtetet e BE-së duhet të pranojnë një erozion të lirive civile nëse duan që qytetarët e tyre të jenë të mbrojtur nga krimi i organizuar dhe terrorizmi. Ministri i brendshëm britanik Charles Clarke, i tha Parlamentit Evropian se e drejta për të jetuar peshon mbi privacinë.
Ai paralajmëroi gjykatësit evropainë se nëse dështojnë ta pranojnë këtë gjë, atëherë do të duhet ndryshuar Konventën Evropiane për të Drejtat e Njeriut.
XS
SM
MD
LG