Ndërlidhjet

KAJRO


Presdienti Hosni Mubarak është zotuar sot se do të ndjek reformat demokratike në Egjipt, pasi që fitoi mandatin e pestë si kryetar.
Duke folur para anëtarëve të Partisë Demokratike Kombëtare, Mubarak përsëriti premtiemt, që të amendamentojë kushtetutën e Egjiptit për t'i dhënë më shumë fuqi parlamentit dhe për të reduktuar pushtetin e zyrës së presidentit.
XS
SM
MD
LG