Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sekretari britanik i mbrojtjes John Reid gjatë qëndrimit në Kosovë ka thënë se ajo që ka ndodhur vitin e kaluar nuk guxon të përsëritet. Reid ka thënë se nuk ka nevojë të sillen trupa shtesë në Kosovë gjatë bisedimeve për statusin. Aipo ashtu ka thwnw se Britania do w wndihmojw nw pwrmirwsimin e sigurisw nw Kosovw.
Reid ka takuar 200 trupat britanike, që janë pjesë e kontigjentit të KFOR-it si dhe shefin e UNMIK-ut Soren Jessen Petersen.
XS
SM
MD
LG