Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenca britanike e BE-së i ka kërkuar qeverisë së re të Shqipërisë që t'i përvishet punës menjëherë dhe të krijojë agjendë të qartë dhe të frortë të reformave. 25 vendet e Bashkimit Evropian kanë mirëpritur transferin e parë paqësor të pushtetit, që nga rënia e komunizmit në këtë vend të Ballkanit, thuhet në një deklaratë të lëshuar nga Ministria e Jashtme në Londër.
Presidenca britanike ka kërkuar përkushtimin e unionit që t'i përkrahë ambiciet e Shqipërisë për t'u afruar BE-së, por ka theksuar se celësi i progresit është në duart e autoriteteve të Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG