Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëvendëskryeministri i Kosovës, Adem Salihaj, duke e komentuar raportin e Grupit Ndërkombëtar të Krizave për Mitrovicwn, ka thënë se qëndrimi i Qeverisë dhe institucioneve të Kosovës është për të mos lejuar asnjë formë të ndarjes apo autonomive të ndryshme brenda territorit, të cilat do të krijonin probleme të reja në komunikim midis komuniteteve.
XS
SM
MD
LG