Ndërlidhjet

VJENË


Zyrtarët e lartë të organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, kanë përgatitur dokumentin me hapat paraprakë që duhen marrë për të realizuar reformat në këtë organizatë.
Ndër çështjet kryesore ishin dhe fondet për 17 misionet në terren të OSBE-së përfshi dhe ato në Ballkan.
XS
SM
MD
LG