Ndërlidhjet

TIRANË


Vendet e NATO-s dhe shtetet tjera kanë nisur një ushtrim të përbashkët në Shqipëri për të koordinuar përpjekjet në luftën kundër terrorizmit dhe kontrabandës, ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë. Ushtrimet do kryhen nga 13- 23 shtator në bregdetin e Vlorës.
"Qëllimi i këtyre ushtrimeve është, që të koordinohen operacionet dhe metodat e komunikimit publik tokësor, ajror dhe detar", thuhet në një deklaratë të ministrisë.
XS
SM
MD
LG