Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ministri i Jashtëm i Serbisë dhe Malit të Zi Vuk Drashkoviq, tha se përpjekjet për ta bërë Kosovën të pavarur, i pengojnë përpjekjet për stabilizimin e Ballkanit.
Në fjalimin në Kombet e Bashkuara, Drashkoviq tha se serbët në Kosovë vuajnë nga abuzimet më të mëdha të të drejtave të njeriut në Evropë.
XS
SM
MD
LG