Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Presidenti Alfred Moisiu tha se Shqipëria e mbështet zgjërimin e Këshillit të Sigurimit, nëqoftëse do të rritej edhe përfaqësimi i Evropës Lindore.
Moisiu i tha Asamblesë së Përgjithshme se qeveria e tij beson që në këtë mënyrë, zgjërimi i Këshillit do të bëhej më efektiv dhe transparent.
XS
SM
MD
LG