Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi sot është takuar me shefin e zyrës britanike në Prishtinë, Mark Dickinson. Siç është kumtuar nga PDK-ja, në këtë takim është theksuar nevoja për ndërmarrjen e veprimeve konkrete në mënyrë që spektri politik kosovar të jetë i bashkuar dhe i përgatitur për zgjidhjen e statusit politik të Kosovës.
XS
SM
MD
LG