Ndërlidhjet

PRISHTINË


Katër serbë janë arrestuar në rrethinën e Graçanicës, nën dyshimin për krimet lufte ndaj shqiptarëve në vitin 1999 në fshatin Sllovi të Lipjanit. Sipas shënimeve të Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, me seli në Prishtinë, në masakrën e Sllovisë qenë vrarë të paktën 45 persona.
Gjatë ketij aksioni, policia ndërkombëtare dhe ajo vendore, të ndihmuara dhe nga KFOR-i kanë bastisur shtëpitë e të arrestuarve ku janë gjetur armë të llojeve të ndryshme.
XS
SM
MD
LG