Ndërlidhjet

LOS ANXHELOS


Simon Visental, i mbijetuar i Holokaustit dhe një nga njerëzit që ia kushtoi jetën gjetjes dhe dërgimit para drejtësisë të nazistëve, është ndarë nga jeta në moshën 96 vjeçe.
"Ndarja nga Simon Vizental na trishton të gjithëve. Ai ishte kampion në sjelljen para drejtësisë të disa nga kriminelëve më të tmerrshëm të shekullit të 20-të, duke fituar respektin dhe mirënjohjen e shtetit të Izraelit, popullit hebrej dhe gjithë atyre që luftojnë racizmin dhe padrejtësinë", tha me këtë rast zëdhënësi i Ministrisë së Jashmte të Izraelit.
XS
SM
MD
LG