Ndërlidhjet

NJU JORK


Sot më vonë gjatë ditës në Nju Jork do të mbahet mbledhja e Grupit të Kontaktit për Kosovën. Në këtë takim do të marrin pjesë edhe kryeadministratori i Kosovës, Soren Jessen-Petersen dhe i dërguari i Kombeve të Bashkuara për vlerësimin e situatës në Kosovë, Kai Aide.
XS
SM
MD
LG