Ndërlidhjet

BASRA


Autoritetet lokale të qytetit irakian, Basra kanë ndërprerë bashkëpunimin me trupat britanike pas depërtimit të ushtrisë britanike në një stacion të policisë në këtë qytet. Zëdhënësi i autoriteteve lokale, Nadim al-Jaabari ka thënë se mbledhjet e rregullta me trupat birtanike janë pezulluar dhe se ushtarëve britanikë nuk u lejohet hyrja në asnjë zyre publike në Basra. Në fillim të kësaj jave, trupt britanike depërtuan me forcë në një stacion të policisë në Basra dhe i liruan dy ushtarë britanikë, që ishin arestuar nga policia irakiane.
XS
SM
MD
LG